Gift cards

This gift card can't be exchanged for cash, and if you have remaining credit after a purchase we also don't give change back.

The gift card will be sent by email.

This gift card is valid for 1 year from the day of purchase.

Minimum amount: 10.00

Voucher Image
Category:

Zoekt u nog een origineel cadeau voor een vriend, geliefde of kennis? Geef eens een diner cadeau! Bij Lucky Apple kunt u hier gemakkelijk online een bon voor bestellen, deze ontvangt u dan in uw mailbox, waarna u deze zelf kunt printen en/of doorsturen. Mocht u nou liever een originele Lucky Apple bon weggeven, kunt u altijd bij ons terecht gedurende onze openingstijden om deze aan te schaffen. Deze bonnen zijn dan een jaar vanaf datum van aanschaf geldig. 

Denk bij een dinerbon niet enkel aan verjaardagen, het is namelijk ook ideaal als bijvoorbeeld een Moeder- of Vaderdagscadeau, voor Valentijnsdag of misschien zelfs een geschenk voor de Kerstdagen. 

Naast een leuk cadeau te zijn voor vrienden en/of familie, is de Lucky Apple cadeaubon ook zeer geschikt als zakelijk geschenk. Onze cadeaubon is bijvoorbeeld perfect als bedankje, een afscheidscadeau of als geschenk in het kerstpakket voor werknemers. 

Bij een grote afname is het altijd mogelijk om eventueel met ons in overleg te gaan hierover.

 

en_GBEnglish