Over Lucky Apple

Wij vinden dat uit eten gaan meer is dan alleen maar eten.
Het is een totaalbeleving van sfeer,
gastvrijheid en heerlijke gerechten

ONS VERHAAL

Net even meer All-in
dan andere restaurants!

We nemen u mee in onze prachtige zaak:
Het eerste aanzicht van ons schitterende ronde keuken is een imposant buffet met daarop de lekkerste cakes, taartjes en desserts die je maar kunt bedenken. De ronde wordt vervolgd door verse sushi, pokebowls en seafood dat dagelijks vers wordt gemaakt. Het voorgerechten buffet bied u kleine koude gerechtjes zoals bijvoorbeeld carpaccio, vitello tonnato of diverse salades.

De voorgerechten en salades zullen gepresenteerd worden op kleine bordjes, schaaltjes en kommetjes die je direct kunt pakken zonder het buffetgevoel waarin je zelf moet samenstellen. Wij kiezen voor uw gemak door extra luxe te geven. Hierbij kunt u heerlijk vers brood met verschillende soorten smeersels pakken vanaf het broodbuffet.

Speelparadijs voor kinderen:
Speciaal voor de kinderen hebben wij in ons restaurant een speelparadijs met een indoor speeltoestel van meter 5 hoog, inclusief een glijbaan. Daarnaast kunnen kinderen genieten van vers gemaakte pannenkoeken, poffertjes, wafels, suikerspinnen of van onze dessertbuffet. Genoeg keuze voor uw kinderen!

Dagelijks bieden we soepen die regelmatig variëren. Als u aankomt bij het warm buffet dan weet u niet wat u ziet. Live Cooking en buffetten lopen door elkaar heen, evenals de internationale keukens. Aan de ene zijde vind u een schitterende pizzaoven waar verse pizza’s worden gemaakt, daarnaast staat onze pasta chef verse Italiaanse pasta’s voor u te bereiden.

Kies zelf uit een biefstuk, gamba’s of coquilles van de bakplaat of van een Argentijnse steak met Chimichurri van de grill. Houd u van de Aziatische keuken dan komt u hier ook niks tekort. Onze chefs wokken graag uw samenstelling klaar en bereiden ze verse DimSum in stoommandjes!

Als klap op de vuurpijl kunt u ook terecht bij onze warm buffet waar heerlijke internationale gerechtjes klaar staan om direct te pakken. De gerechten worden dagelijks vers bereid door een team van 15 koks die tegelijk ook voor u klaar staan voor vragen of opmerkingen.

“Het concept omvat verschillende internationale keukens verdeeld over een imposant buffet. De zitplaatsen zijn voor een deel te vinden op een grote entresol waarvandaan de gasten een mooi zicht hebben op de rest van het restaurant en het imposant buffet.”
Lucky Apple