Reserveren

Reserveren bij all-in restaurant Lucky Apple

Wilt u gezellig uiteten in Waalwijk? Bij ons kunt u online gemakkelijk en snel een plekje reserveren. Reserveren is verplicht in verband met Covid-19. Geef ons aan op welke datum, op welk tijdstip en met hoeveel personen u komt en wij zorgen dat uw tafel klaar staat zodra u binnen komt.

Bij lekker weer kunt u ook gebruik maken van ons terras. Ook hier wordt er rekening gehouden met de richtlijnen. Let op: als u reserveert voor het terras dan is er binnen geen tafel beschikbaar. Heeft u voor het restaurant gereserveerd dan is er geen tafel beschikbaar op het terras. Wordt het toch slecht weer of het gaat regenen dan wordt uw reservering automatisch geannuleerd, mits u voor het restaurant heeft gereserveerd.

Heeft u andere vragen? Neem dan contact op. We verwelkomen u graag.

Reservering wijzigen of annuleren?

Het aantal personen na reserveren wijzigen? Gelieve 24 uur van tevoren doorgeven. Bij het niet verschijnen zonder annulering, zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen per persoon. Uw reservering annuleren? Neem dan telefonisch contact met ons op

De reservering

Na de reservering ontvangt u een mail ter bevestiging. Dit betekent dat wij ervoor zullen zorgen dat uw tafel klaar staat zodra u binnenkomt. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen neem dan telefonisch contact met ons op.

Tot ziens bij Lucky Apple in Waalwijk!